ΦΕΛΙΝΑ ΦΥΛΑΚΕΣ 2Βιβλία δώρισε στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής κ. Φελίνα Καζάκου – Βρούζου, επισκεπτόμενη το κατάστημα κράτησης με αφορμή την εορτή του Αγίου Ελευθερίου, προστάτη των φυλακισμένων, και στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της παράταξής της «Εμείς…η Πόλη».

Η κ. Καζάκου-Βρούζου συναντήθηκε με τον Διευθυντή, τους εργαζομένους και το επιστημονικό προσωπικό, με τους οποίους συζήτησε θέματα λειτουργίας των φυλακών, καθώς επίσης και για τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Όπως μάλιστα υποσχέθηκε, θα επανέλθει σύντομα, με σκοπό την ενημέρωση του Διευθυντή και του επιστημονικού προσωπικού σχετικά με τη συμμετοχή φυλακισμένων σε προγράμματα επανένταξης όπως αυτά των Κοινωνικών Συνεταιρισμών Περιορισμένης Ευθύνης.

Την κ. Καζάκου-Βρούζου συνόδευσαν «φίλοι και συνεργάτες» της, και ο κ. Ιμπραχήμ Χακί (μόνο) από τη δημοτική της ομάδα, ενώ η ίδια σε σχόλιό της στο facebook, έγραψε: «Ευχαριστώ όλες τις φίλες, φίλους και συνεργάτες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την συγκέντρωση και αγορά βιβλίων, που από σήμερα βρίσκονται στα ράφια της βιβλιοθήκης των Δικαστικών Φυλακών Κομοτηνής και συντροφεύουν ανθρώπινες ψυχές».

ΦΕΛΙΝΑ ΦΥΛΑΚΕΣ 1