Με τον Πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ

Χρ. Μέτιος: "Παρά τα προβλήματα είναι σημαντικό για τις περιοχές που συνορεύουν να διατηρούν καλό επίπεδο επικοινωνίας και συνεργασίας ώστε η διασυνοριακότητα να αποτελεί μοχλό ανάπτυξης".
Πρόξενος Τουρκίας 2

Τον γενικό πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, Μουράτ Ομέρογλου, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, δέχθηκε στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Με τον Πρόξενο της Τουρκίας στην Κομοτηνή συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-ΘΣτη συνάντηση σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Περιφέρειας, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τις όμορες τουρκικές νομαρχίες, όπως της Αδριανούπολης, στους τομείς της οικονομίας, του τουρισμού, της διευκόλυνσης των μετακινήσεων, της ενέργειας, της συμμετοχής σε εμπορικές εκθέσεις, του καλύτερου συντονισμού για την αντιμετώπιση των πλημμυρών του ποταμού Έβρου και την καταπολέμηση ζωονόσων”.

Σύμφωνα με το ίδιο δελτίο Τύπου, “ο κ. Μέτιος τόνισε ότι παρά τα προβλήματα είναι σημαντικό για τις όμορες περιοχές κρατών που συνορεύουν να διατηρούν ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας και συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, έτσι ώστε η διασυνοριακότητα να αποτελεί μοχλό ανάπτυξης”.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Αχμέτ Ιμπράμ και ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Μουσταφά Κατραντζή.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood