ΜΔΑΚ 3Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής παρουσιάζει το έργο των Κεχαΐδη-Χαβιαρά “Με δύναμη από την Κηφισιά”.

Ένα έργο με ηρωίδες τέσσερις γυναίκες των βορείων προαστίων της Αττικής, οι οποίες επιδίδονται σε αδιάκοπες συζητήσεις γύρω από τον έρωτα ως κινητήρια δύναμη της ζωής. Επιζητώντας την προσωπική τους απελευθέρωση από όσα τις κρατούν δέσμιες σε φόβους και απογοητεύσεις που ασυνείδητα οι ίδιες προκαλούν στον εαυτό τους, πασχίζουν να νοημαδοτήσουν τη ζωή τους προγραμματίζοντας ένα μακρινό ταξίδι στην εξωτική Ταϋλάνδη. Αυτός ο προορισμός, σύμβολο της αρχέγονης ανάγκης του ανθρώπου για αλλαγή, σηματοδοτεί ταυτόχρονα και τον φόβο γι’ αυτή την αλλαγή. Έτσι ο θεατής παρακολουθεί μια κυκλική σύνθεση μικροσυγκρούσεων και ανομολόγητων προσδοκιών τεσσάρων γυναικών οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα συναισθηματικών μεταπτώσεων μέσα από κωμικές αλλά και τραγικές διαλεκτικές καταστάσεις.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Μυρσίνης Λαντζουράκη, δραματουργική ανάλυση Αρετής Ρασσά, σκηνικά-κοστούμια Ιωάννη Ν. Καραγκιουλμέζη, μουσική Νίκου Ντεκούλη, videos Μιχάλη-Δανιήλ Βαμβακά.

ΜΔΑΚ 1Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Ασπασία Πιτιλάκη, Ρίτα Μοσχίδου, Χρύσα Ιωαννίδου, Αθανασία Πουπουζή.

Παραστάσεις θα δοθούν από την Παρασκευή 7 έως και Κυριακή 9 Απριλίου, και από την Πέμπτη 20 έως και τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, στις 9 το βράδυ, στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής (Γ.Κονδύλη 30).

Κρατήσεις θέσεων: 25310-37770.

Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 10 ευρώ, μειωμένο 5 ευρώ.