Το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του για τη διοργάνωση συμμετοχής του με περίπτερο στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι οι ΗΠΑ, με δεδομένο το βεληνεκές των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο περίπτερό της, όπως η Microsoft, η Google, η Cisco,  η Coca-Cola κ.α.

ΕΒΕΡΣτο επίκεντρο της έκθεσης θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία, ενώ κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, καινοτομίες αμερικανικών επιχειρήσεων.

Έτσι, μέσω της έκθεσης θα δοθεί η ευκαιρία στις ελληνικές και στις αμερικανικές επιχειρήσεις να έρθουν σε καλό επίπεδο γνωριμίας και συνεργασίας.

Δυναμική θα είναι η παρουσία των ελληνικών Επιμελητηρίων απ’ όλη τη χώρα, με πολλές εκατοντάδες συμμετέχουσες επιχειρήσεις από τους τομείς των τροφίμων και της γαστρονομίας, του πολιτισμού, της τεχνολογίας, που θα αναδείξουν την επιχειρηματική τους εικόνα και θα προωθήσουν νέα προϊόντα.

Το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο και καλεί τους επιχειρηματίες-μέλη του που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος και να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους δωρεάν (στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας), να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2531022547 και να δηλώσουν συμμετοχή.