– Από τη ΔΚΕΠΠΑΚ και την πολύτιμη σύμπραξη του Α.Σ. “ΑΚΑΔΗΜΙΑ”.

– Νικήτριες οι Ανθοπούλου/Κοτσάκη.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά Γυναικείου Beach Volley που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού (ΔΚΕΠΠΑ) του Δήμου Κομοτηνής, στην παραλία Φαναρίου, στο beach bar Hacienda, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι με θέα τη θάλασσα», με τη συμμετοχή αθλητριών από Κομοτηνή και Ξάνθη.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Ακαδημία» Κομοτηνής συμμετείχε τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά, καθώς οι υπεύθυνες τεχνικής καθοδήγησης Τζούλια Κουφού, Κλαίρη Κωνσταντινίδου και Αγγελική Λαμπροπούλου, ανέλαβαν τον σχεδιασμό του αγωνιστικού ταμπλό, την επιμέλεια του γηπέδου, την οργάνωση της διαιτησίας και τη γραμματειακή υποστήριξη, καθώς και τα αναμνηστικά διπλώματα.

Τα μπουστάκια των αθλητριών, οι μπάλες των αγώνων και η σίτιση των αθλητριών, προσφέρθηκαν από τη ΔΚΕΠΠΑΚ, ενώ ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κομοτηνής, δια του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, διασφάλισε την παροχή υγιειονομικής κάλυψης σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος δέκα ομάδες: Κούργια / Γαλεάδη, Αντωνίου / Μεμεκίδου, Γεωργιάδου Μ. / Κιαμήλογλου, Δαλακούρα / Βαϊνδερλή, Μπανιώτη / Γεωργιάδου Δ., Παυλίδου  / Παπαδοπούλου, Γιαννακοπούλου / Ιωάννου, Κοντοπούλου / Ρεκάρη, Ανθοπούλου / Κοτσάκη και Τριανταφυλλοπούλου / Σάρρου. 

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

1.Κούργια/Γαλεάδη -Αντωνίου/Μεμεκίδου 1-2

2.Γεωργιάδου Μ./Κιαμήλογλου -Δαλακούρα/Βαϊνδερλή 2-0

3.Μπανιώτη/Γεωργιάδου Δ. – Παυλίδου/Παπαδοπούλου 2-0

4.Γιαννακοπούλου/Ιωάννου -Κοντοπούλου/Ρεκάρη 0-2

5.Ανθοπούλου/Κοτσάκη -Αντωνίου/Μεμεκίδου 2-0

6.Τριανταφυλλοπούλου/Σάρρου -Γεωργιάδου Μ./Κιαμήλογλου 2-1

7.Δαλακούρα/Βαϊνδερλή -Αντωνίου/Μεμεκίδου 1-2

8.Κούργια/Γαλεάδη-Γεωργιάδου Μ./Κιαμήλογλου 0-2

9.Παυλίδου/Παπαδοπούλου-Αντωνίου/Μεμεκίδου 2-1

10.Γιαννακοπούλου/Ιωάννου-Γεωργιάδου Μ./Κιαμήλογλου 2-1

11.Μπανιώτη/Γεωργιάδου Δ.-Ανθοπούλου/Κοτσάκη 2-1

12.Κοντοπούλου/Ρεκάρη-Τριανταφυλλοπούλου/Σάρρου 2-1

13.Παυλίδου/Παπαδοπούλου-Τριανταφυλλοπούλου/Σάρρου 1-2

14.Γιαννακοπούλου/Ιωάννου-Ανθοπούλου/Κοτσάκη 0-2

15.(Ημ.)Μπανιώτη/Γεωργιάδου Δ.-Κοντοπούλου/Ρεκάρη 0-2

16.(Ημ.)Τριανταφυλλοπούλου/Σάρρου-Ανθοπούλου/Κοτσάκη 0-2

17.(Τελ.)Κοντοπούλου/Ρεκάρη-Ανθοπούλου/Κοτσάκη 1-2

Πρωταθλήτριες του τουρνουά αναδείχθηκαν οι Ανθοπούλου / Κοτσάκη που επικράτησαν στον τελικό των Κοντοπούλου / Ρεκάρη. 

Η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής κ. Νατάσα Λιβεριάδου πραγματοποίησε την έναρξη των αγώνων και συνεχάρη τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους, ενώ τα διπλώματα στις νικήτριες απένειμε ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής κ. Γεώργιος Ζηλούδης ο οποίος παρακολούθησε τους τελικούς και επικρότησε τις προσπάθειες όλων των αθλητριών.

Με ανακοίνωσή του ο Α.Σ. «Ακαδημία», «συγχαίρει τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής για την ωραία πρωτοβουλία, καθώς και όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν στο τουρνουά, και προσβλέπει σε παρόμοιες εκδηλώσεις που προωθούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην περιοχή μας».