Το τριήμερο 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί το 4ο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής, το οποίο συνδιοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «Γραμμόφωνο».

Το Φεστιβάλ αποτελεί προορισμό για όσους αγαπούν τη μουσική και την μπύρα. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος τα περίπτερα θα φιλοξενούν την τοπική μπύρα «Βεργίνα».

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν και φέτος καλλιτέχνες και συγκροτήματα εγνωσμένης αξίας, όλων των μουσικών ειδών, σε πανελλαδικό, αλλά και τοπικό επίπεδο.

  • Στις 15 Σεπτεμβρίου την αυλαία θα ανοίξουν ο Χρήστος Δάντης και η Ραλλία Χρηστίδου.
  • Στις 16 Σεπτεμβρίου επί σκηνής θα βρεθεί το τοπικό συγκρότημα 3gens και θα ακολουθήσει αφιέρωμα στην μουσική των 60s με τον Κώστα Μπίγαλη.
  • Στις 17 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστούν: το τοπικό γκρουπ Mice The Swing Band, το μουσικό σχήμα της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής και το ροκ τοπικό συγκρότημα Sentinel.
Με Δάντη, Μπίγαλη και Ραλλία Χρηστίδου το 4ο Φεστιβάλ Μπύρας Κομοτηνής
Η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, κ. Νατάσα Λιβεριάδου.

“Το φεστιβάλ μπύρας έχει γίνει πια θεσμός στην Κομοτηνή, χάρη στην αγάπη με την οποία αγκαλιάζεται από τους Κομοτηναίους, τους φοιτητές της πόλης αλλά και τους επισκέπτες. Η αγαστή, δε, συνεργασία μας τον σύλλογο “Γραμμόφωνο”, αποτελεί τη βάση της προσπάθειας και ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρό του κ. Πατρωνίδη και τα μέλη του. Και εννοείται πως καταλυτική είναι η σύμπραξη της τοπικής Ζυθοποιίας Μακεδονίας-Θράκης “Βεργίνα”. Αποχαιρετούμε λοιπόν το καλοκαίρι με μια δυνατή νότα ποιοτική διασκέδασης που όλοι έχουμε ανάγκη”, αναφέρει η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου.