Συνελήφθησαν στους νομούς Ροδόπης και Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 41 και 39 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά τριάντα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, συνέλαβαν τον 41χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. φορτηγο αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό παράνομα στην ενδοχώρα, τριάντα έναν μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι όπως προέκυψε εφοδίασε τρεις μη νόμιμους μετανάστες με τρία πλαστά διαβατήρια ευρωπαϊκών κρατών, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.