“Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης – Δώσε Ζωή”: Από τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel και η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με τη βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, διοργανώνουν μεγάλη ενημερωτική καμπάνια πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης του κοινού αναφορικά με τη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών στην Αλεξανδρούπολη.

%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%b5%cf%83-%ce%bc%cf%85%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%85Με το μήνυμα “Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης – Δώσε Ζωή”, πολλοί δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς της Αλεξανδρούπολης ενώνονται το τετραήμερο από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 16 του μήνα για να  προσφέρουν ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας, παιδιά και ενήλικες, που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών και αναζητούν ένα συμβατό μόσχευμα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες και εκδηλώσεις με στόχο όχι μόνο την ενημέρωση αλλά και την εγγραφή όσων γίνεται περισσότερων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Αντίστοιχη καμπάνια ενημέρωσης που ξεκίνησε στο Ρέθυμνο τον Οκτώβριο του 2015, έχει αποφέρει μέχρι σήμερα περισσότερους  από χίλιους εθελοντές δότες, καθώς η προσπάθεια συνεχίζεται επάξια από τοπικούς ιδιωτικούς φορείς.

Διαρκής κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά από τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, που πρόσφατα γιόρτασε 40 χρόνια ζωής, λειτουργίας και δημιουργίας, έχει συνδέσει την παρουσία του με την κοινωνική, περιβαλλοντική και πολιτιστική συνεισφορά. Προάγοντας τον σεβασμό, την προστασία και την αμέριστη συμπαράσταση στον συνάνθρωπο, έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», έχοντας εντάξει στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου τη δράση για εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών στις τοπικές κοινωνίες πέριξ των ξενοδοχείων του.