– «The F.Y.R.O.M. is not Macedonia. U.S. restore the truth! / Τα Σκόπια δεν είναι «Μακεδονία». Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αποκαταστήστε την Αλήθεια!»

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4Καμπάνια με σκοπό την ανάκληση εκ μέρους της κυβέρνησης των ΗΠΑ, την από το 2004 απόφασή της περί προσωρινής αναγνώρισης των Σκοπίων ως “Μακεδονία”, πραγματοποιεί η Παμμακεδονική Ένωση των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Στο Μήνυμα – Κάλεσμά της, υπό τον τίτλο «The F.Y.R.O.M. is not Macedonia. U.S. restore the truth! / Τα Σκόπια δεν είναι «Μακεδονία». Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αποκαταστήστε την Αλήθεια!», αναφέρει:

«Έλληνες, Ελληνίδες και Φιλέλληνες·

Σας καλούμε να υποστηρίξετε την Παγκόσμια εκστρατεία του Ελληνισμού, με αιχμή του δόρατος την Παμμακεδονική Ένωση των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου, για να αρθεί η από το 2004 προσωρινή αναγνώριση των Σκοπίων ως “Μακεδονία” από τις ΗΠΑ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2Στο ερώτημα «μέχρι πότε θα κρατήσει αυτή η καμπάνια;», η απάντησή μας είναι: «έως ότου και ο τελευταίος Έλληνας συνυπογράψει το αίτημα προς τον Πρόεδρο Ομπάμα».

Προσθέστε την υπογραφή σας και κινητοποιήστε τους φίλους και τους συγγενείς σας – Μας το ζητά η Μακεδονία».

Πώς να υπογράψετε την εκστρατεία συλλογής υπογραφών (petition) με σκοπό την ανάκληση της λανθασμένης αποφάσεως της Αμερικανικής κυβερνήσεως.

Βήμα 1ο: ανοίγετε το link: https://www.gopetition.com/petitions/restoration-of-historical-truth-about-macedonia.html

Βήμα 2ο: γράφετε το όνομα (first Name) και το επίθετό σας (last name).

Βήμα 3ο: γράφετε το e-mail σας.

Βήμα 4ο

-Select your Country or region: επιλέγετε τη χώρα σας (π.χ. Greece, Australia, United States of America, κ.λπ.).

-Select State, County or Province: επιλέγετε State αν είστε στην Αμερική (π.χ. New York) ή γεωγραφικό διαμέρισμα στην Ελλάδα (π.χ. Μακεδονία).

-Select City or Town: επιλέγετε την πόλη σας (π.χ. Athens, Thessaloniki, Astoria, κ.λπ).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΒήμα 5ο: γράφετε το σχόλιο σας στα ελληνικά ή στα αγγλικά (Comment to Target) – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.

Βήμα 6ο: έχετε την επιλογή να δημοσιευθεί το όνομά σας αν κάνετε Check στη φράση «Display my name publicly[?]» ή να κρατηθεί ανώνυμο αν το παραλείψετε.

Βήμα 7ο: κάνετε check στο κουτάκι δίπλα από το  “I’m not a robot” – Στο σημείο αυτό μπορεί να σας ζητηθεί να κάνει Check πάνω σε φωτογραφίες που έχουν μια συνάφεια μεταξύ τους – «select all images with a recreational vehicle (RV)» – δείτε σχετική φωτογραφία – μετά πατάτε Verify.

Βήμα 8ο: κάνετε click στο «Sign this Petition» (υπογράψτε την έκκληση).

Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.