Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου καταγγέλλει τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου: “Ζητούμε από την αρμόδια ποδοσφαιρική αρχή την παραδειγματική τιμωρία τους”.

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βίωσαν και υπέστησαν οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα τους στον Ίασμο, με αντίπαλο τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συ«Μας βρίζανε τις μάνες και τις οικογένειες, τη θρησκεία και την καταγωγή μας»λλόγου, μετά από έκτακτη συνεδρίασή του, καταγγέλλει:

«Καταδικάζουμε την αποτρόπαια και χείριστη συμπεριφορά μελών της Διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου για τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα του Σαββάτου 13 Μαΐου στο γήπεδο του Ιάσμου και τους χαρακτηρίζουμε ως ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων.

Είναι αυτοί που από … λάθος άνοιξαν την πόρτα για να εισέλθουν οι φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να προπηλακιστούν παίκτες της ομάδας μας.

Είναι αυτοί που παρακινούσαν ανήλικους να προβούν σε ανάρμοστες πράξεις, βρίζοντας με χυδαιότητα οτι πιο ιερό έχει ένας άνθρωπος, όπως μάνα, θρησκεία, οικογένεια και καταγωγή.

Είναι αυτοί που μετατρέπονται σε ψευτοπαλικαράδες μέσα στο γήπεδό τους, ενώ στα άλλα γήπεδα φοράνε το προσωπείο της αγαθοσύνης.

Ζητούμε από την αρμόδια ποδοσφαιρική αρχή την παραδειγματική τιμωρία τους για να μη φτάσουμε να θρηνήσουμε για πολύ σοβαρότερα πράγματα.

Και το οτι δεν θρηνήσαμε το Σάββατο, οφείλεται σε κάποιους που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων».