Μαρώνεια Ροδόπης: «Λαμπίκο», η μεγαλύτερη παραλιακή ζώνη της Θράκης

ΠΑΡΑΛΙΑ 6

– Πεντακάθαρες οι ακτές της Μαρώνειaς Ροδόπης, περιμένουν τους επισκέπτες και τους τουρίστες του φετινού καλοκαιριού.

Με εργώδεις ρυθμούς τις τελευταίες μέρες πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός και το κόψιμο των χόρτων στις παραλίες του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, από τα Πετρωτά έως τον Ίμερο, καθώς και η αποκατάσταση των δρόμων στον παραθεριστικό οικισμό του Κρυονερίου.

ΠΑΡΑΛΙΑ Β5Τις εργασίες επέβλεψε προσωπικά και δια ζώσης ο Δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης, πλαισιωμένος από τους Αντιδημάρχους Χρήστο Μεραχτσάκη και Δαγλή Φικρέτ.
Ο Δήμος, μετά και την επιτυχή διαδικασία εκμίσθωσης όλων των παραλιακών αναψυκτηρίων, παρά τις μικρές του δυνάμεις και τα πενιχρά οικονομικά του, καταβάλλει τεράστια προσπάθεια ευπρεπισμού και προετοιμασίας της μεγαλύτερης παραλιακής ζώνης της Θράκης, διαψεύδοντας τις “Κασσάνδρες” και τις προβλέψεις τους…

ΠΑΡΑΛΙΑ 1Στην προσπάθεια συνεισέφεραν τα μέγιστα και οι τοπικές ένοπλες δυνάμεις. Άνδρες και γυναίκες του στρατού ξηράς και της αεροπορίας, σε συνεργασία με τον Δήμο που τους προμήθευσε τα απαραίτητα υλικά, και υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Γ. Σταυρίδη, καθάρισαν από τα σκουπίδια τις παραλίες από τον Ίμερο έως τον Άγιο Χαράλαμπο με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο κ. Σταυρίδης ευχαριστεί δημόσια και θερμά τον Διοικητή της ΧΧΙ ΤΘΤ και Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, Ταξίαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο, τους Αξιωματικούς της 2ης ΜΣΕΠ και των Μονάδων της Κομοτηνής που συνέπραξαν, και κυρίως τους νέους και τις νέες του μόνιμου και του κληρωτού προσωπικού, για τη συνεργασία και τη συνδρομή στην προσπάθεια του τόπου για την τουριστική του ανάπτυξη.

«Τώρα είναι στο χέρι όλων μας να κρατήσουμε τις παραλίες μας καθαρές και να υποδεχτούμε τους φίλους παραθεριστές και τουρίστες του καλοκαιριού», σημειώνει με νόημα ο κ. Σταυρίδης.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood