Μαθητική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγροτόπων

ΦΔ2

Μαθητική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων, διοργάνωσε στην Καππαδοκική Εστία Αλεξανδρούπολης ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, το WWF – Ελλάς, και τον Σύλλογο Καππαδοκών Έβρου «Οι Τρεις Ιεράρχες».

ΦΔ1 Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από διακόσιοι μαθητές, από το 8ο, το 18ο και το 20ο Νηπιαγωγείο, και από το 1ο και 6ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τους υγροτόπους και για τη σημασία τους, καθώς μας προσφέρουν καθαρό νερό, φαγητό και ηπιότερο κλίμα, ενώ συντηρούν πολλά είδη φυτών και ζώων.

Ειδική αναφορά έγινε για το Δέλτα του Έβρου και τη σημασία του για την άγρια ζωή και τον άνθρωπο.

Ακόμη, τα παιδιά συμμετείχαν σε διασκεδαστικές δράσεις, παιχνίδια και χειροτεχνίες με φυσικά υλικά από το Δέλτα του Έβρου!

 

ΦΔ4 ΦΔ3

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood