ΜΗΝΥΣΗΜήνυση κατά του Υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, και του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, κατέθεσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής.

Οι Στρατιωτικοί κατηγορούν τους Χαρδούβλεη και Σταϊκούρα για παράβαση καθήκοντος, επισημαίνοντας στη μηνυτήρια αναφορά πως δεν συμμορφώθηκαν σε δικαστική απόφαση που φέρεται ότι τέλεσε εις βάρος όλων των Ελλήνων στρατιωτικών.

Επίσης, καλούν τις αστυνομικές Αρχές να προσάγουν άμεσα τον Υπουργό Οικονομικών στο ακροατήριο του αρμοδίου Δικαστηρίου ώστε να δικαστεί.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής αναφέρει:

«Αντιπροσωπεία μας μετέβη στο Α.Τ. Συντάγματος και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, ζητώντας από τα αστυνομικά όργανα του οικείου Τμήματος να προβούν σε όλες εκείνες τις δικονομικές και Συνταγματικές ενέργειές τους, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και καθηκόντων τους, ώστε ο αναφερόμενος να προσαχθεί άμεσα στο ακροατήριο του αρμοδίου Δικαστηρίου και να δικαστεί για τις αξιόποινες πράξεις της παράβασης καθήκοντος και της μη συμμόρφωσης σε δικαστική απόφαση που φέρεται ότι τέλεσε σε βάρος όλων των Ελλήνων στρατιωτικών».

Πηγή: kontranews.gr