ΠΑΥΛ– «Να είναι η αναγέννηση της Ελλάδας».

Τις μαθήτριες και τους μαθητές της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που πέτυχαν να εισαχθούν στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συγχαίρει με ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης.

Ο κ. Παυλίδης εκφράζει τα συγχαρητήριά του και στους γονείς και στους δασκάλους των παιδιών, αλλά και σε όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή τους την επιτυχία, «που είναι αποτέλεσμα εντατικής προσπάθειας και κοπιαστικού αγώνα που τώρα δικαιώθηκε», όπως σημειώνει, και προσθέτει: «Θερμές είναι οι ευχές σε αυτό το νέο ξεκίνημα, ώστε οι επιτυχόντες να γεμίσουν γνώσεις και εμπειρίες, και να εξοπλιστούν με εφόδια ουσιαστικά, τόσο όσον αφορά την επαγγελματική τους εξέλιξη, όσο και την ατομική τους πορεία στον δύσκολο δρόμο της ζωής. Αποτελούν άλλωστε το μέλλον για το επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας».

Σε όσους υποψήφιους δεν εισήχθησαν, τους παροτρύνει «να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους τους, και να καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια για να πετύχουν, γιατί υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες παντού».

Καταλήγοντας ο Περιφερειάρχης, εύχεται στις νέες και στους νέους «καλή σταδιοδρομία, δύναμη και προσωπική ευτυχία».