«Στόχος μας η αναβάθμιση του κύρους της πατρίδας μας και η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα»

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικού, η οποία καθιερώθηκε προκειμένου να αναδειχθεί ο καθοριστικός κοινωνικός ρόλος διεθνώς, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Παναγιώτης Κεραμάρης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους εκπαιδευτικούς που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στα γεωγραφικά όρια της Περιφέρειάς μας.

Στο μήνυμά του ο κ. Κεραμάρης αναφέρει: «Από την εμπειρία μου, δεν θα μπορούσα να μην επισημάνω τη φιλοτιμία σας, τον επαγγελματισμό και την εργατικότητά σας, ιδιαιτέρως σε μια εποχή, κατά την οποία η κρίση έχει λάβει διάφορες μορφές.

Με την ελπίδα, ή μάλλον με την βεβαιότητα, ότι και με τη δική σας συμβολή, η κατάσταση θα βελτιωθεί για το σύνολο της εκπαίδευσης και για όλους τους εμπλεκόμενους, προσβλέπω στη συνέχιση των προσπαθειών σας, στις οποίες θα με βρίσκετε πάντα αρωγό και συμπαραστάτη.

Στόχος μας η αναβάθμιση του κύρους της πατρίδας μας και η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, για τα οποία αγωνίζομαι και εγώ, όχι μόνο από τη θέση ευθύνης που κατέχω αυτή τη στιγμή, αλλά και ως απλός εκπαιδευτικός».