Σε αυτές τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, θα κριθεί εάν θα πάμε μπροστά, εάν θα αλλάξουμε σελίδα, ή θα γυρίσουμε στα παλιά, στο σάπιο πολιτικό σύστημα που ευνοούσε τους ημέτερους, τους λίγους.

Ζυγίζουμε την ψήφο μας, λογαριάζουμε ποιοι έβλαψαν τον τόπο, ποιοι δημιούργησαν τις κλίκες. Επιλέγουμε αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν στη Βουλή, με κριτήρια το ήθος, την εντιμότητα, την εργατικότητα, τη σύνεση, την ανιδιοτέλεια, την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και τον τόπο.

Σήμερα η πατρίδα ζητά από όλους εμάς να είμαστε πολίτες με συνολική πολιτική και κοινωνική συνείδηση.  Να αγωνιστούμε για μια οικονομική και κοινωνική αναγέννηση, να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση που πλήττει τη χώρα μας. Οι συνθήκες απαιτούν τη δημιουργία μιας πατριωτικής και δημοκρατικής κυβέρνησης. Η παράδοση της χώρας στα χέρια των κερδοσκόπων, στους σκελετούς του παρελθόντος, δεν είναι επιλογή.

Φτάσαμε σε ένα σημείο που είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ της απόλυτης καταστροφής, της διάλυσης της χώρας, της νίκης της λογικής του Σόιμπλε, ή του εθνικού δρόμου. Προτιμήσαμε να ρισκάρουμε το κόμμα μας, τη φήμη μας, την ίδια την κυβέρνηση, αλλά να μη σκοτώσουμε την Ελλάδα. Η συμφωνία είναι επώδυνη, τα μέτρα σκληρά, και κανείς δεν δικαιούται να μη πει την αλήθεια σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τη χώρα. Αδιαμφισβήτητα, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή το Grexit και η άτακτη χρεωκοπία της χώρας δεν ήταν επιλογή.

Πρέπει να σταματήσουμε τη ροή των ανθρώπων και ιδίως των νέων, των παιδιών μας, που φεύγουν στο εξωτερικό.

Υπάρχουν όπλα, όπως ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός, ο ορυκτός πλούτος.

Πρέπει να πολεμήσουμε, και μπορούμε να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα μας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν παραδίδουμε τη χώρα στα χέρια του σαθρού πολιτικοοικονομικού συστήματος, της μίζας και της διαπλοκής.

Με την ψήφο σου συνεχίζουμε τον αγώνα για την Ελλάδα, για τους Έλληνες.

Κωνσταντίνος Βουζουκίδης

Υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης