δεη«Το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής είναι κάθετα αντίθετο στο ξεπούλημα του εργοστασίου της ΔΕΗ  – ΑΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ένα εργοστάσιο διαμάντι για την περιοχή, ένα εργοστάσιο που στοίχησε 300.000.000 ευρώ για τον ελληνικό λαό…

Το μόνο σίγουρο είναι πως με την πώληση του εργοστασίου θα έρθουν απολύσεις εργαζομένων σε έναν νομό που μετράει ανεργία 40% – μόνο τον Ιούνιο έχουμε το κλείσιμο της ΣΕΛΜΑΝ (100 άτομα) και της ΕΑΣ (60 άτομα).

Το ξεπούλημα των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών σταθμών παραγωγής, των ορυχείων, της εμπορίας και των υποστηρικτικών υπηρεσιών στο 30% στο σύνολο της ΔΕΗ, αποτελούν πράξη ενδοτισμού και παράδοσης του ορυκτού μας πλούτου σε ντόπια και ξένα οικονομικά συμφέροντα και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει ότι η ιδιωτικοποιημένη ΔΕΗ δεν θα είναι προς το συμφέρον του, καθώς δεν θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Και μην ξεχνάμε πως πριν από λίγες μέρες το υπουργείο ανακοίνωσε αύξηση της τιμής του ρεύματος στον φτωχό κοσμάκη, στον άνεργο,, στον μεροκαματιάρη, και μείωση της τιμής για τους βιομήχανους!

Φτάνει πια, έλεος, ο ελληνικός λαός δεν αντέχει αυτήν την ξεφτίλα και την ντροπή που τους προσφέρετε.

Όποιος βουλευτής συναινέσει στην ψήφιση του επαίσχυντου νομοσχεδίου θα είναι υπόλογος απέναντι στο χειμαζόμενο ελληνικό λαό.

Καλούμε τον λαό της Ροδόπης να συμπαρασταθεί στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΗ ενάνατια στο ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας που ανήκει σε κάθε Έλληνα προσωπικά.