Σε ανακοίνωσή της ενόψει της Πρωτομαγιάς, η Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Θράκης, αναφέρει:

«Με αγώνες τιμάμε τους νεκρούς του Σικάγο, συνεχίζουμε τις αγωνιστικές παραδόσεις του κινήματός μας. Τιμάμε τους επώνυμους και ανώνυμους που πάλεψαν σκληρά σε όλο τον κόσμο για τις μεγάλες κατακτήσεις του 20ου αιώνα.

Το 8ωρο και τη σταθερή δουλειά με δικαιώματα, την κοινωνική ασφάλιση, την παιδεία, την υγεία, τους αγώνες για τις συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις.

Συνεχίζουμε τον ίδιο δρόμο για όλα όσα μας ανήκουν, για όλα όσα μας πήραν, όλα όσα μας έκλεψαν, όλα όσα είναι δικαίωμά μας σήμερα! Δε συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια, την ανεργία, τα μνημόνια, με ψίχουλα και υποσχέσεις.

Στέλνουμε μήνυμα το μήνυμα!

Αυτή η Πρωτομαγιά δεν είναι άλλη μια, αλλά μια άλλη πρωτομαγιά. Το αίμα που πότισε τη μεγάλη υπόθεση της απελευθέρωσης των εργατών και των καταπιεσμένων από τα δεσμά της εκμετάλλευσης δεν πήγε χαμένο!

Δηλώνουμε την αγωνιστική ετοιμότητά μας, την απόφασή μας να υπερασπίσουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Δεν θα υποδεχτούμε με αδράνεια, φόβο και υποχώρηση τα νέα μνημόνια της  συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που βρίσκονται σε εξέλιξη με Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. – Ε.Κ.Τ., όπως και να τα ονομάσουν, οι τετρακόσιοι εφαρμοστικοί νόμοι που τσάκισαν μισθούς, συντάξεις, εργασιακές σχέσεις είναι εδώ.

Καμία αναμονή, καμία ανοχή .

Τιμούμε την εργατική πρωτομαγιά! Όλοι στον αγώνα!».