ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΡΟΔΟΠΗΣ ΟΚ

Δυναμικά θα συμμετάσχει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης ενόψει της ΔΕΘ.

Στο μήνυμα – κάλεσμά της η ΕΑΥ Ροδόπης, τα μέλη της οποίας θα αναχωρήσουν με λεωφορείο στις 15:00 από το Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, αναφέρει:

«Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές εξαθλίωσης των  ενστόλων.

«ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Τα χαϊδέματα στην πλάτη και οι δημόσιες δηλώσεις αγάπης και συμπάθειας του ιδίου προς τους ένστολους, δεν πείθουν, όταν η Κυβέρνησή του επιχειρεί συνεχώς πισώπλατα μαχαιρώματα σε βάρος μας, λεηλατώντας μας οικονομικά, ληστεύοντας τα ασφαλιστικά μας ταμεία, απαξιώνοντάς μας θεσμικά, και προσβάλλοντας προκλητικά την αξιοπρέπειά μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Θ.

– Άρση των μισθολογικών αδικιών και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

– Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και πλήρη  αποκατάσταση της ζημιάς που έχουν υποστεί από τα  ληστρικά κουρέματα.

– Να δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και του φρονήματος Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών, βάζοντας τέρμα στην προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά των κυβερνώντων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, και με εφαλτήριο τη Θεσσαλονίκη, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας και θα συνεχίσουμε εάν και όπου χρειαστεί, μέχρι τελικής δικαίωσης.

Η συμμετοχή μας θα καθορίσει το μέγεθος της πίεσης και θα φέρει το δικαιωτικό αποτέλεσμα.

Ο μόνος αγώνας που είναι σίγουρα χαμένος, είναι αυτός που δεν δόθηκε».