Τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ  Χρήστο Μέτιο και τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία – Μαζί από το χτες στο Αύριο», Γιάννης Κιλτσίκης.

Κατά τη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη, ο κ. Κιλτσίκης έθεσε θέματα όπως το παρεμπόριο και την ενίσχυση των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και το φλέγον θέμα της αξιοποίησης όλων των περιοχών τουριστικού ενδιαφέροντος, η οποία όπως τόνισε “θα συμβάλει τα μέγιστα στην αύξηση της επιχειρηματικότητας στη Ροδόπη”.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο, κύριο θέμα συζήτησης υπήρξε η αναγκαιότητα ανάδειξης της παραλιακής ζώνης, η οποία όπως υπογράμμισε ο κ. Κιλτσίκης, “μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε πόλο έλξης, επισκεψιμότητας και παραγωγής πλούτου για τον νομό μας”.

Αμφότερες οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα.

Ο κ. Κιλτσίκης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα εντείνει τις επίσημες επαφές του με τις αρχές και τους φορείς της Ροδόπης, ώστε όπως σημειώνει να τους ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα του αλλά και να τονίσει το όραμα του “για συλλογική δράση ως προς την επίλυση όλων των προβλημάτων με σκοπό την απρόσκοπτη και ραγδαία ανάπτυξη της Ροδόπης”.