Ένα μάθημα… διαφορετικό από τα συνηθισμένα παρακολούθησαν σήμερα το πρωί οι μαθητές του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου των Σαπών. Με πρωτοβουλία του σχολείου, σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο «Κιβωτός» Αλεξανδρούπολης και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, πραγματοποιήθηκε εκτενής ενημέρωση όλων των μαθητών αναφορικά το πώς θα πρέπει τα παιδιά να συμπεριφέρονται σε έναν σκύλο, δεσποζόμενο ή μη, για το ποια είναι η φροντίδα του και ποιες οι υποχρεώσεις απέναντι στα ζώα.

 

Επίσης στους μαθητές διανεμήθηκε υλικό από τον Δήμο για τον τρόπο με τον οποίο αποφεύγονται δαγκώματα από τα αδέσποτα ζώα, ενώ τα δύο υπέροχα σκυλιά της «Κιβωτού» έδωσαν βιωματικό τόνο στην ενημέρωση.

Από τον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Δόμνα Παπαδοπούλου για την πρωτοβουλία και θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο του Σωματείου «Κιβωτός», κ. Θεόδωρο Ράπτη και στον συνεργάτη του, καταγόμενο από το Αρσάκειο, κ. Μπάμπη Κουκουζέλη για την προσφορά τους.