Σε δύο τυχερούς της δεύτερης κατηγορίας, στην Ξάνθη και την Ορεστιάδα

Αυτό το σαββατοκύριακο η «θεά τύχη» πέρασε από την Θράκη, για να κάνει πλουσιότερους κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ δύο παίχτες τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

Στην πρώτη περίπτωση, ένας τυχερός της δεύτερης κατηγορίας κερδών του ΛΟΤΤΟ κέρδισε το Σάββατο, με δελτίο αξίας μόλις 3 ευρώ, το ποσό των 50.000 ευρώ. Το δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης και ήταν ένα από τα δύο δελτία πανελλαδικά στα οποία βρέθηκαν 5+1 σωστές προβλέψεις. Σημειώνεται ότι στην πρώτη κατηγορία κερδών του παιχνιδιού σημειώθηκε τζακ ποτ και οι τυχεροί της κλήρωσης της ερχόμενης Τετάρτης θα μοιραστούν πάνω από 2.500.000 ευρώ.

Μια ανάσα από το όνειρο βρέθηκε και ο δεύτερος τυχερός Θρακιώτης. Συγκεκριμένα, παίχτης του ΤΖΟΚΕΡ από την Ορεστιάδα κατάφερε να προβλέψει σωστά τα 5 πρώτα νούμερα που έβγαλε η κληρωτίδα το βράδυ της Κυριακής και να προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 66.404,74 ευρώ. Το τυχερό δελτίο, το κόστος του οποίου ήταν μόλις 2 ευρώ, ήταν το ένα από τα δύο που κέρδισαν στην δεύτερη κατηγορία κερδών του ΤΖΟΚΕΡ. Στην πρώτη κατηγορία σημειώθηκε επίσης τζακ ποτ και στην κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης οι τυχεροί θα μοιραστούν το ποσό των 2.400.000 ευρώ.