γθ2Θερμότατης υποδοχής έτυχε η Ντόρα Μπακογιάννη, όπου έδωσε το παρών σε εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Ενίσχυση Γυναικείας απασχόλησης. Ενίσχυση της εθνικής οικονομίας». 

Η κ. Μπακογιάννη συναντήθηκε και συνομίλησε για την πολιτική επικαιρότητα και με το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, κ. Μάγδα Γιαμουστάρη από την Κομοτηνή.

Στην ίδια εκδήλωση το “παρών” έδωσε και ο Γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος και σημείωσε στον χαιρετισμό του:

Λ. Αυγενάκης Γρ.Γυν.Θεμάτων 1309 2«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση και η κυβερνητική αναλγησία δοκιμάζουν την καθημερινότητα, η συμμετοχή των γυναικών αποτελεί καταλύτη για την κοινωνική συνοχή αλλά και διέξοδο στον λαβύρινθο της οικονομικής ύφεσης. Η ουσιαστική στήριξη και προώθηση της ισότητας, των ίσων δικαιωμάτων και των ίσων ευκαιριών σε όλους τους τομείς είναι κεντρικό σημείο της ιδεολογίας μας. Η ΝΔ πιστεύει στην ισότιμη συμμετοχή των γυναικών, καθώς και στην ενδυνάμωσή τους τόσο στην αγορά εργασίας, όσο και στο επιχειρείν. Για το λόγο αυτό υπό την καθοδήγηση του Κ. Μητσοτάκη εργαζόμαστε σκληρά για τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών και προϋποθέσεων ενός ουσιαστικά ισότιμου συναγωνισμού με στόχο την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και της κοινωνικής συνοχής».