Σφοδρή επίθεση κατά του υφυπουργού εξωτερικών και επικεφαλής του ψηφοδελτίου “Μακεδονία-Θράκη-Ελλάδα” στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές της ΑΜ-Θ, Τέρενς Κουίκ, εξαπέλυσε ο πρώην υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης του συνδυασμού, πρώην υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τους ΑΝΕΛ, και πρώην συντονιστής Ροδόπης των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Βουζουκίδης.

Απαντώντας μέσω facebook σε όσα είπε ο Τ. Κουίκ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τον κατήγγειλε και διαμήνυσε τα εξής:

«Το ξεπούλημα από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένο. Η προδοσία από τον Καμμένο; Και ο Θρακάρχης Κουίκ που είναι; Από Καραμανλόπαιδο (θα τρίζουν τα κόκκαλα του εθνάρχη για τη στάση του στο ξεπούλημα της Μακεδονίας), έγινε Καμμενόπαιδο (για τον κάνει υφυπουργό), και φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζοντας και τον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας, και τώρα Κοτζιαόπαιδο, και κυρίως Κ…παιδο  (προς άρση παρεξηγήσεων: Κουϊκόπαιδο) – τα πάντα για τον εαυτό του

Εκείνες οι δηλώσεις on camera ενόψει περιφερειακών εκλογών για το προξενείο, τι έγιναν; Τώρα συμπράττει με το Πράττω και διαπράττει εγκλήματα κατά της Θράκης που αισχρά κορόιδεψε.

Και έχει το θράσος να συκοφαντεί ο ανεκδιήγητος. Σε συνέντευξή του στον Κοτρώτσο στο ραδιόφωνο, εκτόξευσε συκοφαντίες στο πρόσωπό μου αποδεικνύοντας κενά μνήμης και την ικανότητά του να λασπολογεί χωρίς ίχνος ντροπής. Ξέχασε ποιος τον ανέδειξε στην περιφέρεια. Και θα υπάρξει συνέχεια. Το να ζητήσει συγγνώμη δεν το συζητάω γιατί προϋποθέτει γενναιότητα. Του κάνω γνωστό ότι δεν του επιτρέπω να με συκοφαντεί μπουρδολογώντας».