Πρωταθλητής βορείου Ελλάδος 2015 στο JU-JITSU, αναδείχθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών Κομοτηνής ΔΙΑΣ –BUDO ACADEMY, στο πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας, όπου έλαβαν μέρος 24 σύλλογοι με 390 αθλητές όλων των κατηγοριών.

Οι 36 αθλήτριες και οι αθλητές του συλλόγου της Κομοτηνής, κατέκτησαν 16 χρυσά, 5 αργυρά και 15 χάλκινα μετάλλια!

Μαύρη ζώνη junior κέρδισαν οι Μαριόλα Εύα, Ασπρογιαννίδης Γιώργος, Χατζηδαυτίδης Παναγιώτης, Ρεντετζής Γιάννης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου με ανακοίνωσή του, απευθύνει «θερμές ευχαριστίες» στον υπεύθυνο προπονητή της Ακαδημίας Παρασίδη Αλέξανδρο, στους προπονητές Καρυδοπούλου Νατάσα και Λυγκόζη Γιώτη, και στους βοηθούς προπονητών Μαριόλα Νίκο και Παρασίδου Χριστίνα, «που δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους», καθώς και στους μαθητές της Ακαδημίας και στους γονείς τους, «που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους».

«Συγχαρητήρια στους γονείς, στους αθλητές, στους προπονητές. Aισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη που συμμετέχω σε μία τόσο σημαντική προσπάθεια. Ο σύλλογος μας ΔΙΑΣ-Budo Academy, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, καταφέρνει πάντα να φέρνει πρωτιές και να τιμά έτσι την πόλη μας. Χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των προπονητών, στην εμπιστοσύνη των μαθητών και των γονέων τους, καταφέρνουμε να παράγουμε ένα σπουδαίο αθλητικό έργο. Η πόλη της Κομοτηνής έχει ανάγκη από δραστήριους συλλόγους. Πρέπει όμως σύλλογοι σαν τον δικό μας, που αποδεδειγμένα παράγουν έργο και συμβάλλουν στην αθλητική παιδεία του τόπου, να ενισχύονται και από τους τοπικούς φορείς», δήλωσε η Aντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Κατερίνα Ιωαννίδου.