Για “την αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας” αλλά και για “τη στάση του Κινήματος Αλλαγής”, που “δεν μπορούν ούτε τα αυτονόητα να πουν” αναφορικά με την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος διώκεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο 105,5”, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Κ. Ζαχαριάδης.

Όπως τόνισε, “ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης που μιλούσε σε συνεντεύξεις του για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, την οποία χαρακτήριζε “κοινωνικό φαινόμενο”, πρέπει τώρα να βγει να μιλήσει, καθώς αποδεικνύεται ότι δεν πρόκειται για κοινωνικό φαινόμενο, αλλά ότι ενδημούσε στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας των κυβερνήσεων του”.

Ο κ. Ζαχαριάδης αναρωτήθηκε και “γιατί από το Κίνημα Αλλαγής δεν μπορούν να πουν ούτε το αυτονόητο, ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, και να ζητήσουν συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα στελέχη τους που αποδείχτηκε με δικαστικές αποφάσεις ότι έκλεβαν και είναι διεφθαρμένα”.

Ενώ τόνισε επίσης, ότι “δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε μαζί τα φάγαμε, κάποιοι βάζουν πλάτη για να αλλάξει η κατάσταση, να γίνουμε κανονικό ευρωπαϊκό κράτος”.