Η “επιβολή” Μέτιου στον θώκο του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, από την ηγεσία της ΝΔ, προκαλεί ισχυρές αναταράξεις!

Γράφαμε χθες για την έντονη δυσφορία που εξέφρασε on camera ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Ζαγναφέρης σχετικά με το παρασκήνιο της εκλογής του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Χρήστου Μέτιου στη θέση του εκλιπόντος Γιώργου Παυλίδη, για τις ευθείες βολές που εξαπέλυσε κατά της ηγεσίας της ΝΔ, και τις συνεπακόλουθες εκτιμήσεις πολλών που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, περί πρόκλησης defacto ανεπανόρθωτου ρήγματος στην παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης».

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK

Σήμερα ο κ. Ζαγναφέρης ρίχνει λάδι στη φωτιά επανερχόμενος στο θέμα με ποστάρισμά του στο facebook, στο οποίο υπό τον τίτλο «Η απόδραση των δεκάξι», αποκαλύπτει πως έπεσε θύμα…πολιτικού bullying δεχόμενος «αφόρητη πίεση» προκειμένου να αποσύρει την υποψηφιότητά του, από «μανδαρίνους των Αθηνών που μιλούσαν εκ μέρους του προέδρου»! Μάλιστα, διαμηνύει πως…θα επανέλθει στο θέμα (!), ενώ προβάλλοντας τα γεγονότα στο προσεχές μέλλον, διερωτάται ρητορικά αν αυτά αποτελούν «δείγμα γραφής του τρόπου επιλογής των στελεχών που θα πλαισιώνουν την κυβέρνηση…»!

Τέλος, ευχαριστεί εμφατικά και με νόημα τους «16 που άντεξαν», τους συναδέλφους του δηλαδή περιφερειακούς συμβούλους που υπερψήφισαν την υποψηφιότητά του.

Δείτε το βίντεο με τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Ζαγναφέρη:

Αναλυτικά η σημερινή δήλωση του κ. Ζαγναφέρη:

«Σαν ένας απλός πολίτης, και έχων το δικαίωμα εκ του νόμου του εκλέγεσθαι στη θέση του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γεωργίου Παυλίδη, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των τριάντα πέντε συναδέλφων μου περιφερειακών συμβούλων.

Υπηρετώντας ιδεολογικά και κομματικά έναν χώρο πάνω από σαράντα χρόνια, με προσήλωση και αφοσίωση, περίμενα επειδή δεν ήμουν ο εκλεκτός των Αθηνών, να σιωπήσουν απέναντι στην υποψηφιότητά μου.

Δυστυχώς αντιμετωπίστηκα πολύ σκληρά και με αφόρητη πίεση να αποσυρθώ, λες και ήμουν “καταζητούμενος” από τους διάφορους μανδαρίνους των Αθηνών που όλοι μιλούσανε εκ μέρους του προέδρου.

Άτομα που δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η Περιφέρειά μας, και ούτε πρόκειται να την επισκεφθούν πάλι, θέλουν να αποφασίζουν για το μέλλον μας (επί του θέματος θα επανέλθω σύντομα).

Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι ενώ η χώρα καταρρέει και η Νέα Δημοκρατία έρχεται να κυβερνήσει, αν τα παραπάνω γεγονότα αποτελούν δείγμα γραφής του τρόπου επιλογής των στελεχών που θα πλαισιώνουν την κυβέρνηση…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ 16 ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ.  Άλλωστε να είναι βέβαιοι ότι το μόνο που υπηρετώ στην πολιτική μου διαδρομή, είναι ιδέες, οράματα, και το συμφέρον του τόπου».