Ο κ. Κωνσταντίνος Βουζουκίδης είναι υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

Ο πολίτης στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 μπορεί να ψηφίσει:

Μία ΝΕΑ  ΝΔ που είναι ένα συνονθύλευμα ΠΟΛΑΝ, ΛΑΟΣ, ΕΠΕΝ, Δίκτυο 21 με ολίγον ΠΑΣΟΚ αλλά και συνδιαλεγόμενη με Χρυσή Αυγή ( Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη, Κρανιδιώτη, Λαζαρίδη, Γκαιρέκου, Οικονόμου, Μπαλτάκος, κ.α.).

Με  έναν Σαμαρά που άλλα έλεγε για το Μνημόνιο το 2012, και αμέσως μετά έφερε το success story της καταστροφής συγκαλύπτοντας εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ.

Ένα  από τα τρία ΠΑΣΟΚ

α)  της κλεπτοκρατίας και του ενδοτισμού (Βενιζέλος) που πέταξε στα σκουπίδια το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» του Αντρέα.

β) του Γιώργου Παπανδρέου ειδικού διδασκάλου στο πως καταστρέφουμε μία χώρα, που κανονικά θα έπρεπε να είχε ήδη περάσει εξεταστική για το πώς μπήκαμε στα μνημόνια και να είχε ήδη οδηγηθεί στη φυλακή.

γ) του ανιψιού της Δάφνης,  Ένα Θολό Ποτάμι που αποτελεί την Πέμπτη Φάλαγγα της Διαπλοκής στην καρδιά του πολιτικού συστήματος, και που στην περιοχή μας περιέλαβε ως υποψήφιο εκλεκτό του τουρκικού προξενείου και θαυμαστή του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ.

Ένα ΚΚΕ που αφήνει στο απυρόβλητο Σαμαρά-Βενιζέλο-Παπανδρέου, και στόχος του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

– Έναν ΣΥΡΙΖΑ που αναζητεί πάση δυνάμει αυτοδυναμία δίχως να κατανοεί ότι η επόμενη μέρα πρέπει να χτιστεί στη βάση μίας εθνικής, πατριωτικής, δημοκρατικής, αντιμνημονιακής συνεργασίας και συνεννόησης. Επίσης, έναν ΣΥΡΙΖΑ που ορισμένες συνιστώσες στο εσωτερικό του εξακολουθούν και διατυπώνουν εθνικά επιζήμιες απόψεις για τη Θράκη, τη μειονότητα, και τους μετανάστες.

– Τη Χρυσή Αυγή που ελέγχεται ως εγκληματική οργάνωση, έχει νεοναζιστική ταυτότητα και μέσω Μπαλτάκου βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με τη ΝΔ.

Και  τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ένα Κίνημα Πολιτών κι όχι ένα κόμμα τζακιών, κουμπάρων και κολλητών όπως είναι τα συστημικά κόμματα.

Ένα Κίνημα με εθνικές, πατριωτικές, δημοκρατικές αξίες, αρχές και ιδεώδη.

Ένα Κίνημα που δεν κάνει παλινωδίες και μένει πιστό και συνεπές στις θέσεις και τις δεσμεύσεις του.

Ένα Κίνημα που λειτουργεί ως εγγυητής στα Εθνικά Θέματα, στην αντιμετώπιση  των έκνομων ενεργειών του Προξενείου της Λαθρομετανάστευσης, τη διαφύλαξη του ρόλου και του κύρους της Εκκλησίας.

Ένα Κίνημα που έχει πλήρη και εφικτή κυβερνητική πρόταση.

Καρτελάκι-Βουζουκίδης-2_-2048x1149

Στις 25 Ιανουαρίου 2015 δίνουμε ψήφο στους

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: την εγγύηση στην αυριανή οικουμενική κυβέρνηση, που θα διεκδικήσει με σθένος την έξοδο από τα μνημόνια, το κούρεμα του χρέους, την επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, και θα βάλει τη βάση για την οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη.