Κωνσταντίνος Ταμβάκης και Γιάννης Σύμκο, σε ρεσιτάλ πιάνου νέων καλλιτεχνών στην Αλεξανδρούπολη

Ρεσιτάλ πιάνου δύο νέων καλλιτεχνών, φοιτητών ειδίκευσης πιάνου του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Κωνσταντίνου Ταμβάκη και του Γιάννη Σύμκο, διοργανώνει στην Αλεξανδρούπολη ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αναυολικής Μακεδονίας – Θράκης, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης.

%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bb-%cf%80%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μουσικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου 121).

Ο Κωνσταντίνος Ταμβάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι φοιτητής Ειδίκευσης Πιάνου στην τάξη του καθηγητή Ούβε Μάτσκε. Απέσπασε το Β΄ Βραβείο της 2ης Ακαδημίας Δημοτικών Ωδείων το (2013), το Βραβείο Κοινού στο 16ο Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής το (2014), τον Α΄ Έπαινο του 4ου Dionysia Trust (2014) και το Β΄ Βραβείο του 3ου Διαγωνισμού Δημοτικού Ωδείου Λάρισας (2015, Γ΄ κατηγορία).

Ο Γιάννης Σύμκο γεννήθηκε στον Καναδά. Σπουδάζει στην τάξη του Ιγκόρ Πέτριν. Έχει διακριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς, με πιο πρόσφατους τον 7ο Διαγωνισμό Νέων Πιανιστών όπου απέσπασε το Γ΄ Βραβείο, και τον Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα όπου κέρδισε το Α΄ Βραβείο (2014).

Στο ρεσιτάλ θα ερμηνευθούν έργα των Beethoven, Chopin, Liszt και Scriabin.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικές δημοσιεύσεις