Την Καβάλα θα επισκεφθεί το διήμερο 29 και 30 Μαΐου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης.

Την Τρίτη 29/5 στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα στο Δημαρχείο, με ατζέντα την κτηνοτροφία και τα αδέσποτα. Στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρο Μαρκόπουλο, ενώ στις 12:30 θα ακολουθήσει σύσκεψη με γεωργικούς, αλιευτικούς και κτηνοτροφικούς φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το απόγευμα στις 7 θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αν. Υπουργού με τίτλο “Η Μετακαπιταλιστική Άνοιξη και ο Μαρασμός των Ιδεολογιών”, στην Αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου GALAXY. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Δημήτρης Εµµανουηλίδης (Φιλόλογος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας), Βασίλης Λιόγκας (Μηχανολόγος – Μηχανικός), και Γιάννης Μάλλιος (Δημοσιογράφος).

Την Τετάρτη 30/5 στις 10 το πρωί ο κ. Τσιρώνης θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΚΡΕΚΑ Α.Ε., ενώ στις 11 θα επισκεφθεί το Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών στη Νέα Πέραμο.