Κτηνοτροφία και αδέσποτα στην ατζέντα Τσιρώνη κατά την επίσκεψη που θα κάνει στην Καβάλα

Ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης θα παρουσιάσει και το βιβλίο του "Η Μετακαπιταλιστική Άνοιξη και ο Μαρασμός των Ιδεολογιών".
ΤΣΙΡΩΝΗΣ 2

Την Καβάλα θα επισκεφθεί το διήμερο 29 και 30 Μαΐου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης.

Την Τρίτη 29/5 στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα στο Δημαρχείο, με ατζέντα την κτηνοτροφία και τα αδέσποτα. Στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρο Μαρκόπουλο, ενώ στις 12:30 θα ακολουθήσει σύσκεψη με γεωργικούς, αλιευτικούς και κτηνοτροφικούς φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το απόγευμα στις 7 θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αν. Υπουργού με τίτλο “Η Μετακαπιταλιστική Άνοιξη και ο Μαρασμός των Ιδεολογιών”, στην Αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου GALAXY. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Δημήτρης Εµµανουηλίδης (Φιλόλογος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας), Βασίλης Λιόγκας (Μηχανολόγος – Μηχανικός), και Γιάννης Μάλλιος (Δημοσιογράφος).

Την Τετάρτη 30/5 στις 10 το πρωί ο κ. Τσιρώνης θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΚΡΕΚΑ Α.Ε., ενώ στις 11 θα επισκεφθεί το Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών στη Νέα Πέραμο.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood