Νέο επεισόδιο του σίριαλ “Θα ξαναείναι υποψήφιος περιφερειάρχης με τη ΝΔ ο Χρήστος Μέτιος;”, εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News 94,4 της Καβάλας.

«Φίλος του προέδρου της ΝΔ είναι όποιος μπορεί να παράγει έργο, να ενώνει και να κερδίζει στις εκλογές, και όχι να κραδαίνει τίτλους» τόνισε χαρακτηριστικά o Θ. Μαρκόπουλος, ενώ με νόημα επισήμανε επίσης ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι φανατικός οπαδός της αξιολόγησης όλων, κανενός εξαιρουμένου».  

Με άλλα λόγια, και δεδομένων των υπόλοιπων συμφραζόμενων που εξέφρασε αναφορικά με το μοντέλο διοίκησης που έχει ανάγκη η Περιφέρεια ΑΜ-Θ με γνώμονα τις αναπτυξιακές προοπτικές της, εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε και αυτός “παρών” στην κούρσα αντικατάστασης του Χρήστου Μέτιου… (υπάρχουν εξάλλου ήδη η “κίνηση Πέτροβιτς και η “κίνηση Τοψίδη, ενώ  ανάλογες σκέψεις λέγεται πως κάνει και ο Μιχάλης Αμοιρίδης που κατήγγειλε πρόσφατα τον Χρ. Μέτιο οτι “μεταξύ mojito και τσίπουρων κάνει και τον περιφερειάρχη”).

Είναι πρόδηλο δηλαδή οτι αυτό που συμβαίνει είναι η εδραίωση της μη αναστρέψιμης διαλυτικής κατάστασης που ταλανίζει καιρό τώρα την παράταξη της “Περιφερειακής Αναγέννησης” του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, και για την οποία έχει γράψει ήδη το inkomotini.news.