Νέα δραματικά στοιχεία για την τραγωδία της αυτοκτονίας του νεαρού χθες βράδυ στην Κομοτηνή, έρχονται στο φως.

Ο αυτόχειρας απαγχονίστηκε με τη ζώνη του την οποία είχε δέσει σε μπάρα μονόζυγου που είχε τοποθετήσει στην πόρτα του δωματίου του στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της οδού Σπετσών 2-4 όπου διέμενε με τους γονείς του και τον μικρότερο αδερφό του. Μάλιστα είχε κλειδώσει την πόρτα του διαμερίσματος και είχε αφήσει το κλειδί πάνω στην κλειδαριά, με αποτέλεσμα οι γονείς του που προσπάθησαν να μπουν μέσα, να ζητήσουν τη βοήθεια κλειδαρά.

Το 2009 είχε υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας στο φονικό που έκοψε το νήμα της ζωής του Γιώργου Μερκουρίδη, η μητέρα του οποίου από εχθές το βράδυ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, επιδεικνύοντας πάντως μεγαλείο ψυχής, ζητώντας από τον Θεό να τον συγχωρέσει για την απόφασή του να αφαιρέσει την ίδια του τη ζωή, αλλά και καλώντας τον πατέρα του “να πει επιτέλους την αλήθεια για το παιδί μου”.

Στη συνέχεια ο νέος άνδρας, με καταγωγή από το χωριό της Διαλαμπής, είχε φύγει από την Κομοτηνή για σπουδές ιταλικής φιλολογίας στη Θεσσαλονίκη, τις οποίες όμως δεν ολοκλήρωσε και επέστρεψε στη γενέτειρά του.

Το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί στο νοσοκομείο Κομοτηνής η νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή κ. Νικόλαο Κιφνίδη.