Φωτό αρχείου: Οι κύριοι Τ. Κουίκ και Π. Σγουρίδης με τον υποψήφιο βουλευτή Ροδόπης κ. Κ. Βουζουκίδη

Με απόφαση του Προέδρου των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” κ. Πάνου Καμμένου, συγκροτείται Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος, στην οποία θα μετέχουν όλα τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής, με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη της κατάρτισης των ψηφοδελτίων, της οργάνωσης των προεκλογικών περιοδειών, τον συντονισμό των αντισυστημικών οργανώσεων – κινημάτων, και τις επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας του προεκλογικού αγώνα των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, αναλαμβάνει ο κ. Τέρενς Κουίκ, και εκπρόσωπος του κόμματος παραμένει η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σε δήλωσή του ο κ. Κουίκ ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την πολύ σημαντική θέση ευθύνης που μου εμπιστεύτηκε. Ευχαριστώ επίσης τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής που επικρότησαν ομόφωνα. Είμαι πεπεισμένος ότι με τη βοήθεια όλων των στελεχών του Κινήματος στους επιμέρους τομείς που απαρτίζουν την επικοινωνία ενός προεκλογικού αγώνα, θα πράξουμε το μέγιστο δυνατό για την επιτυχή προβολή των θέσεων των ΑΝ.ΕΛ. στις πιο σημαντικές εκλογές από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Βεβαίως σε αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλλει και η αντικειμενική – ισόνομη μεταχείρισή μας από τα ΜΜΕ, έντυπα, ηλεκτρονικά, διαδικτυακά, τόσο σε χρόνο όσο και σε χώρο. Τα ευχαριστώ προκαταβολικά».