Την 1η θέση στην κατηγορία «Νυφικό Μακιγιάζ», και την 5η στην κατηγορία «Νυφικό Χτένισμα», του 21ου Βαλκανικού Φεστιβάλ Κομμωτικής, που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, κατέκτησε η Κομοτηναία Αθηνά Δημητρακοπούλου (κόρη της δραστήριας προέδρου ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης κ. Σταυρούλας Τζατζανά).

Οι κορυφαίες διακρίσεις της νεαρής από την Κομοτηνή, ανάμεσα σε δεκάδες διαγωνιζόμενες και διαγωνιζόμενους από όλες τις χώρες των Βαλκανίων, καταδεικνύουν το ταλέντο της στον χώρο της Μόδας & Ομορφιάς, που καλλιεργεί περαιτέρω με τις σπουδές της, αποσκοπώντας στη συνεχή εξέλιξή της και φιλοδοξώντας επαξίως να διαγράψει μια σταδιοδρομία με αναγνώριση και επιτυχίες.

Η Αθηνά συμμετείχε στο Φεστιβάλ ως σπουδάστρια του Τομέα Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ Δέλτα, που επικράτησε (και) σε αυτή τη διοργάνωση, κερδίζοντας 13 συνολικά Κύπελλα, και επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη φήμη του ως η πιο πολυνίκης σχολή και στα επαγγέλματα ομορφιάς.

«Οι διακρίσεις των σπουδαστών μας επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο των σπουδών τους αλλά και την αγάπη με την οποία οι ίδιοι και οι εκπαιδευτικοί τους αγκαλιάζουν το αντικείμενο», τόνισαν ιθύνοντες της σχολής, συγχαίροντας τόσο τους συμμετέχοντες στους οποίους ευχήθηκαν «καλή σταδιοδρομία με επιτυχίες», όσο και τους καθηγητές «που ενέπνευσαν και υποστήριξαν τους συμμετέχοντες σπουδαστές, αφού χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους οι διακρίσεις δεν θα ήταν δυνατό να επιτευχθούν».

Το Φεστιβάλ διοργάνωσε στο ξενοδοχείο Grand Hotel της συμπρωτεύουσας, το Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Θεσσαλονίκης.

Δείτε σχετικά βίντεο από τις απονομές του Φεστιβάλ: