Κορυφαία βραβεία Ποιότητας & Γεύσης για τα Τυροκομικά Δουκίδη, ανάμεσα σε 125 επιχειρήσεις!

Τα καλύτερα τυριά της Ροδόπης, από το 1956.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΥΡΙΩΝ ΔΟΥΥΚΙΔΗ (2)

Πρωταγωνιστής το «Χρυσό» Ημίσκληρο Κίτρινο Τυρί Δουκίδη.

Τα τυροκομικά Δουκίδη, με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, πρωταγωνίστησαν για ακόμη μία φορά σε διαγωνισμό γεύσης και ποιότητας, καθώς απέσπασαν τέσσερα βραβεία ανάμεσα σε 125 ελληνικές επιχειρήσεις.

Κορυφαία βραβεία Ποιότητας & Γεύσης για τα Τυροκομικά Δουκίδη, ανάμεσα σε 125 επιχειρήσεις!Συγκεκριμένα, στον διαγωνισμό “Olymp Taste Awards” διακρίθηκαν τα προϊόντα:

  • Το “Ημίσκληρο Κίτρινο Τυρί Δουκίδη” από αιγοπρόβειο γάλα ήταν το προϊόν που ξεχώρισε γευστικά και ποιοτικά και κέρδισε το χρυσό βραβείο αποσπώντας βαθμολογία πάνω από 90%. Το συγκεκριμένο προϊόν είχε βραβευθεί ξανά με χρυσό βραβείο ποιότητας, στην πρώτη αξιολόγηση ελληνικών τυριών, στο πλαίσιο της έκθεσης “Dairy Expo” το 2016.
  • Η “Φέτα Π.Ο.Π. Δουκίδη” και το “Μαλακό Τυρί Δουκίδη” από αιγοπρόβειο γάλα, απέσπασαν αργυρό βραβείο με γενικές βαθμολογίες ανώτερες του 80%.
  • Ο παραδοσιακός “Τελεμές Δουκίδη” από αγελαδινό γάλα, βραβεύτηκε με χάλκινο βραβείο.

Ο διαγωνισμός “Olymp Taste Awards” είναι ένας από τους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης τροφίμων της εγχώριας αγοράς.

Κορυφαία βραβεία Ποιότητας & Γεύσης για τα Τυροκομικά Δουκίδη, ανάμεσα σε 125 επιχειρήσεις!Τη διαδικασία αξιολόγησης του φετινού διαγωνισμού ανέλαβαν μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων μαζί με τεχνολόγους τροφίμων.

Ο Στέφανος Δουκίδης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, σημειώνει: “Είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα και θέλω να ευχαριστήσω θερμά το καταναλωτικό κοινό που στηρίζει τα προϊόντα μας για δεκαετίες, και την κριτική επιτροπή που τα αξιολόγησε θετικά. Αποτελεί για εμάς αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουμε αδιάλειπτα για τη διατήρηση των τυροκομικών προϊόντων “Δουκίδη” στα υψηλότερα διεθνή επίπεδα, τόσο σε ποιότητα όσο και σε γεύση. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε δυναμικά τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα του νομού Ροδόπης με μεράκι και όρεξη, όπως κάνουμε κάθε χρόνο από το 1956, το πρώτο μας έτος τυροκόμησης».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood