Με μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αυριανή (4/1, 15:00) αναμέτρηση με τα Χανιά, στο δημοτικό γήπεδο Κομοτηνής, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Κώστας Βασιλακάκης έδωσε έμφαση στον τομέα της τακτικής, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά στα τελειώματα και στις στατικές φάσεις.

O Ρομπέρ προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε ταλαιπωρήσει, και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, σε αντίθεση με τον Μυρθιανό που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και τέθηκε εκτός μάχης.

 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός των πρασίνων ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία αποτελείται από τους: Γκαραβέλη, Τζελέπη, Πολίμο, Πετρούση, Ρουσσάκη, Κάρδαρη, Μπουγαΐδη, Κυριαλάνη, Ηλιάδη, Γαβριηλίδη, Μήλιο, Ρομπέρ, Πλέγας, Μπεκατώρο, Κουσίδη, Ψάλτη, Χαλκιαδάκη, Νικόλτση, Ζυγκερίδη.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

VIP:
20 ευρώ για ενήλικους.
5 ευρώ για ανήλικους 12-18 ετών.

Θύρα 1:
10 ευρώ για ενήλικους.
3 ευρώ για ανήλικους 12-18 ετών.

Για το αυριανό παιχνίδι θα λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1 του γηπέδου, και εισιτήρια θα διατίθενται από το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ (έξω από το γήπεδο), και από τα εκδοτήρια από τις 13:30.

Όσοι επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, από την ιστοσελίδα viva.gr, μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-panthrakikos-agones-2016-17/

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο 4326/2015, για την έκδοση εισιτηρίου είναι αναγκαία η καταγραφή των στοιχείων του αγοραστή, η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, η αναφορά του ονόματος καθώς και τουΑΜΚΑ του αγοραστή στο εισιτήριο.