Χαιρετίζει την απόφαση του Δήμου το Σωματείο ΑμεΑ Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

Το ποσό των 40.000 για την προμήθεια και εγκατάσταση μόνιμης βοηθητικής διάταξης για πρόσβαση ΑΜΕΑ σε παραλία, ενέγραψε στον Προϋπολογισμό του 2017 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής. Η συγκεκριμένη απόφαση ανοίγει τον δρόμο για την εγκατάστασή της το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη, το Σωματείο ΑμεΑ Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δρομολόγηση της σχετικής πρότασης του.

Συγκεκριμένα, πρόεδρος του Σωματείου, κ. Τρύφων Καρούντζος, δηλώνει τα εξής: «Με χαρά διαπιστώνουμε η πρόταση που έγινε από το Σωματείο ΑμεΑ Π.Ε Ροδόπης για αυτόνομη πρόσβαση στην θάλασσα ατόμων με κινητική αναπηρία, αλλά και ευπαθών ομάδων, όπως ηλικιωμένων, τυφλών, θα γίνει πραγματικότητα και στην Κομοτηνή, όπως σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι από το καλοκαίρι του 2017 το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα θα γίνει πραγματικότητα και θα αποτελέσει πόλο έλξης και για την ευρύτερη περιοχή ΑΜΘ αλλά και του εξωτερικού».