Από τις 18 ως τις 20 του ερχόμενου Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το φετινό, 26ο Διεθνές Συνέδριο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής, Αντώνη Καμπά, “στόχοι του συνεδρίου όπως και τα προηγούμενα χρόνια, είναι η προβολή των σχετικών με τον αθλητισμό ερευνητικών δραστηριοτήτων, η παρουσίαση των νέων επιστημονικών επιτευγμάτων στον χώρο της επιστήμης του αθλητισμού, η δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών αλληλεπίδρασης, συζήτησης και κοινωνικοποίησης των συνέδρων ίδιων ή διαφορετικών θεματικών ενοτήτων, η διάδοση επιστημονικών μεθόδων και τεχνογνωσίας σχετικής με την αγορά εργασίας, η δημοσιοποίηση νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων μέσω των εκδόσεων του Συνεδρίου”.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Εξάλλου, όπως ο ίδιος συμπληρώνει, “ασφαλώς όταν επισκέπτεστε ένα συνέδριο δεν το κάνετε μόνο για να συναντήσετε άλλους επιστήμονες ή να ακούσετε μια ενδιαφέρουσα ομιλία, αλλά και για να γνωρίσετε την πόλη και τους ανθρώπους της. Η Κομοτηνή, η πόλη των θρύλων, της πολυπολιτισμικότητας, της ιστορικής συνεύρεσης πολιτισμών, θρησκειών και ανθρώπων, μαγικό σταυροδρόμι συνύπαρξης του παρελθόντος με το παρόν, σαγηνεύει κάθε επισκέπτη. Μια λέξη είναι ικανή να περιγράψει την πόλη: ποικιλομορφία στο τοπίο, στον πολιτισμό, στο περιβάλλον και στις γεύσεις”.

Σημαντικές ημερομηνίες της διοργάνωσης:

  • Έναρξη κατάθεσης περιλήψεων εργασιών & στρογγυλών τραπεζών και εγγραφή – 01/12/2017
  • Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης περιλήψεων – 28/02/2018
  • Ειδοποίηση αποδοχής εργασιών – 15/03/2018
  • Λήξη προεγγραφών (χαμηλότερο κόστος) – 31/03/2018
  • Λήξη εγγραφών για συγγραφείς εργασιών – 30/04/2018

Επικοινωνία

Γραμματεία Συνεδρίου
Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πανεπιστημιούπολη, 69100 Κομοτηνή
Τηλέφωνο/Fax: 25310 39651
Ώρες λειτουργίας Γραμματείας: Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00-14:00
Γραφείο Διεθνούς Συνεδρίου, Πτέρυγα Γραφείων, 2ος όροφος Β-3-11, ΤΕΦΑΑ, Δ.Π.Θ., Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής