Κομοτηνή: 1η Επιμορφωτική Διημερίδα Αποφοίτων Ειδικότητας Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού του ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ

Κομοτηνή: 1η Επιμορφωτική Διημερίδα Αποφοίτων Ειδικότητας Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού του ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ.
Document-page-001 (12)

Η 1η Επιμορφωτική Διημερίδα Αποφοίτων Ειδικότητας Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού του ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, ξεκινά τις εργασίες της το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα χορού του Τμήματος.

Η διημερίδα αποτελεί μια πρωτοβουλία των αποφοίτων της ειδικότητας ελληνικού παραδοσιακού χορού που στηρίζεται από τους καθηγητές και το ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, το περιεχόμενό της δε, έρχεται να καλύψει τις δικές τους αναζητήσεις, ερωτήσεις και προβληματισμούς.

Κομοτηνή: 1η Επιμορφωτική Διημερίδα Αποφοίτων Ειδικότητας Ελληνικού Παραδοσιακού Χορού του ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ“Η ολοκλήρωση των σπουδών στο πλαίσιο ενός πανεπιστημιακού τμήματος, δεν σηματοδοτεί το τέλος της συνεργασίας φοιτητών – καθηγητών, ούτε της αναζήτησης γνώσεων. Συνεχίζοντας μια σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης, προσπαθούμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια επιμόρφωσης των αποφοίτων και να ανταποκριθούμε στις δικές τους ανάγκες”, υπογραμμίζει ο αναπληρωτής καθηγητής κ. Δημήτρης Γουλιμάρης, και σημειώνει ακόμη:

“Άλλωστε η κατάκτηση γνώσεων δεν είναι στατική αλλά μια δυναμική και συνεχής διαδικασία. Η επιμορφωτική διημερίδα αποφοίτων της ειδικότητας ελληνικού παραδοσιακού χορού του ΤΕΦΑΑ–ΔΠΘ θα διεξαχθεί στο προαναφερόμενο πνεύμα και κλίμα. Έρχεται να αναπτύξει προβληματισμούς και να δώσει ερεθίσματα σχετικά με τις παραστάσεις και αναπαραστάσεις των χορευτικών δρώμενων. Επί τάπητος θα τεθούν ζητήματα παρουσίασης των χορευτικών δρώμενων που απασχολούν τους δασκάλους χορού σε συνδυασμό με την απαραίτητη παρουσίαση παραδειγμάτων”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood