Αντίστροφα μετρούν πλέον οι μέρες για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής στις 10 Φεβρουαρίου, η οποία όπως φαίνεται θα είναι ακόμη πιο μαζική και εντυπωσιακή από την περσινή!

Η παρέλαση των καρναβαλιστών, που εντάσσεται στο αποκριάτικο τετραήμερο της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, και η οποία φέτος αλλάζει διαδρομή, θα ξεκινήσει ακριβώς στις 8 το βράδυ από τη Λέσχη Κομοτηναίων – οι συμμετέχοντες (παρέες, σύλλογοι, γκρουπ καταστημάτων), θα συγκεντρωθούν στο σημείο από τις 6 το απόγευμα.

Καθ’ όλη τη διαδρομή θα υπάρχει πυκνή ηχητική υποδομή υπό τον συντονισμό του Νίκου Οικονομίδη (Dj lagos) για την ομοιόμορφη μουσική κάλυψη, καθώς και ταυτόχρονη ραδιοφωνική μετάδοση από ραδιοσταθμούς της πόλης. 

Η κατάληξη της παρέλασης στην κεντρική πλατεία της πόλης, θα συνοδευτεί από ξέφρενο πάρτι με dj’s.

Απώτερος σκοπός είναι και οι φετινές εκδηλώσεις να χαρακτηριστούν από μαζικότητα και κέφι, στο πλαίσιο, όπως σημειώνει η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου“της καθιέρωσης και της εδραίωσης ενός αποκριάτικου “φεστιβάλ” εκδηλώσεων, που θα προσφέρουν στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας στους συμπολίτες μας, μια ικανή διέξοδο από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, που θα αναδεικνύουν τον τοπικό μας πολιτισμό, και που θα συμβάλλουν στην τόνωση της αγοράς της πόλης αλλά και στην ανάδειξη του τόπου μας ως πόλος έλξης επισκεπτών από τους όμορους νομούς αλλά και τις γειτονικές χώρες της Βουλγαρίας και της Τουρκίας”.   

Το πρόγραμμα του αποκριάτικου τετραήμερου, υπό το σύνθημα “Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις, στηρίζουμε την προσπάθεια, αγαπάμε την πόλη μας”, έχει ως εξής:

  • Τσικνοπέμπτη 08/02/2018

Γλέντι στην κεντρική πλατεία της πόλης που θα περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική.

  • Παρασκευή 09/02/2018

Παραδοσιακή αποκριά στην κεντρική πλατεία από τον σύλλογο Εβριτών.

  • Σάββατο 10/02/2018

Καρναβαλική παρέλαση με τη συνεργασία του συλλόγου TRELACADEMY.

  • Σάββατο 17/02/2018

Μαθητική καρναβαλική παρέλαση με τη συνεργασία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.