Στις 11 το πρωί του Σαββάτου η μαθητική καρναβαλική παρέλαση

Μετά από την ενθουσιώδη συμμετοχή τους στις άκρως επιτυχημένες αποκριάτικες εκδηλώσεις της προηγούμενης εβδομάδας, οι Κομοτηναίοι ετοιμάζονται να ξαναζήσουν στιγμές καρναβαλικού ξεφαντώματος το μεσημέρι του Σαββάτου. Αυτή τη φορά το σύνθημα, για να ξεκινήσει το πάρτυ, θα το δώσουν οι μασκαρεμένοι μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Το ραντεβού των μικρών καρναβαλιστών έχει δοθεί στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου, στις 11 το πρωί του Σαββάτου. Από εκεί θα ξεκινήσει η δεύτερη μαθητική καρναβαλική παρέλαση, που διοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού και ο Σύνδεσμος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Κομοτηνής. Οι μαθητές, μέσω μίας τρελής πορείας από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, υπό τη συνοδεία μουσικής και κλόουν, θα καταλήξουν στην κεντρική πλατεία, όπου θα γίνει ένα ξέφρενο πάρτυ με dj, καραμελοπόλεμο, σοκολατοπόλεμο και πολλές εκπλήξεις.

Μπορεί αυτό το αποκριάτικο πάρτυ να έχει πρωταγωνιστές κυρίως τους μικρούς μαθητές, αλλά από τη γιορτινή ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργηθεί στο κέντρο της πόλης δεν αποκλείεται φυσικά κανείς!