– Πέτα ψηλά, η περιπέτεια ξεκινά!

“Ταξιδέψτε μαζί μας”, είναι ο τίτλος της δράσης που οργανώνει ο Κλάδος Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Κομοτηνή, την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου.

Πρόσκοποι από τη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, τη Ροδόπη και τον Έβρο, θα συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι πόλης που … θα ταράξει την τοπική καθημερινότητα!

ΤΑΞΙΔΙΤο «ταξίδι» απευθύνεται, εκτός από τους Προσκόπους, και σε όλα τα παιδιά της πόλης, ηλικίας από 10 έως 15 ετών – οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και αύριο 31 Μαρτίου, στέλνοντας σχετικό μήνυμα στη σελίδα του Facebook: www.facebook.com/topaixnidi.peamth

Με συστατικά της τη φαντασία και το μυστήριο, την περιπέτεια και το παιχνίδι, η δράση θα απογειώσει για ένα μαγικό ταξίδι όσους τολμήσουν να δηλώσουν συμμετοχή!

Γενικές πληροφορίες:

Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής όπου θα γίνει η εγγραφή τους στη γραμματεία, και θα τους δοθούν οι σχετικές οδηγίες.

Η έναρξη του παιχνιδιού θα γίνει στις 11 π.μ., και η λήξη στις 14:00.

Οι επιμέρους δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στον άξονα Πάρκο Αγίας Παρασκευής – Κεντρική Πλατεία – Πάρκο Περιφέρειας – 1ο Γυμνάσιο.

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και της ΔΚΕΠΠΑΚ, της Διοίκησης του Πανθρακικού Σταδίου, της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, καθώς και με την ευγενική χορηγία των επιχειρήσεων “tuvunu α.ε.” και “Αφοι Κομπατσιάρη α.ε. – Αμάλθεια”.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Δημήτρης Τρακανιάρης, 6980154648, dtrakaniaris@gmail.com

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ) είναι Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου, ιδρύθηκε το 1910, και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, Θρησκευμάτων & Δια Βίου Μάθησης. Σκοπός του είναι η διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων με την προσκοπική μεθοδολογία, που περιλαμβάνει την υπαίθρια ζωή, το ομαδικό παιχνίδι, την αυτενέργεια και την αυτοεκπαίδευση.