Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής και το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής συμμετέχουν ενεργά στην εθελοντική δράση “Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα” και διοργανώνουν παιδικό κουκλοθέατρο “Ρομπέν των Δασών – Η Αληθινή ιστορία” σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κύτταρο ΡΕΞ.

Η αγαπημένη και πολυταξιδεμένη παράσταση του κουκλοθιάσου “Redicolo”, με κούκλες σε ανθρώπινο μέγεθος!

Μια ιστορία με ήρωα έναν φαντασμένο Ρομπέν των Δασών που νομίζει ότι μπορεί να σώσει όλο τον κόσμο μόνος του, και που μέσα από τα παθήματά του διασκεδάζει και αφυπνίζει.

Μια παράσταση για τη συλλογικότητα και το ομαδικό πνεύμα, με ζωντανή μουσική, έξυπνο χιούμορ, συναρπαστική δράση, και μια απρόσμενη ανατροπή όπου τα παιδιά καλούνται να δώσουν τη λύση!

Υπόθεση έργου: Οι κάτοικοι του χωριού στενάζουν από τη φτώχεια κάτω από την άδικη διακυβέρνηση του βασιλιά. Μόνη τους ελπίδα ο Ρομπέν, ο ήρωάς τους, που καταφέρνει να τα βάζει με τους φρουρούς του βασιλιά και να αποκαθιστά τις αδικίες. Μέχρι που ο βασιλιάς αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το αδύνατό του σημείο: ο Ρομπέν είναι τόσο φαντασμένος, που νομίζει ότι μπορεί να κερδίζει πάντα μόνος του χωρίς τη βοήθεια κανενός…

Αντί αντιτίμου εισόδου συλλέγονται τρόφιμα για τη στήριξη οικογενειών του Δήμου Κομοτηνής.