Λεωφορείο και Ι.Χ. εγκλωβίστηκαν για παραπάνω από μισή ώρα στη Δημοτική Αγορά

Εγκλωβισμένο για παραπάνω από μισή ώρα παρέμεινε ένα λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής το απόγευμα της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Ανδρούτσου και Φιλικής Εταιρίας, στη Δημοτική Αγορά. Επιπλέον, στην ίδια μοίρα με τον οδηγό του λεωφορείου βρέθηκαν και δεκάδες επιβαίνοντες σε αυτοκίνητα, που είχαν την ατυχία να ακολουθούν την ίδια διαδρομή.

Αιτία του κυκλοφοριακού χάους που δημιουργήθηκε ήταν το άγαρμπο παρκάρισμα του κατόχου του Ι.Χ. που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, το οποίο είχε σα συνέπεια να αδυνατεί να περάσει το διερχόμενο λεωφορείο και πίσω του να «παγιδεύονται» πολλά ακόμα αυτοκίνητα. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούνται παρόμοια προβλήματα στο συγκεκριμένο σημείο, όμως ενίοτε οι κάτοχοι των παρκαρισμένων αυτοκινήτων βρίσκονται σε κοντινή απόσταση ή επιστρέφουν σχετικά γρήγορα. Αυτή τη φορά ο χρόνος περνούσε αλλά ο κάτοχος του Ι.Χ. δεν έλεγε να εμφανιστεί για να το απομακρύνει.

Εντέλει, τον πρόλαβε το κλιμάκιο της Τροχαίας, το οποίο ανέλαβε να ρυθμίσει την κίνηση ώστε να λήξει το «μαρτύριο» των εγκλωβισμένων οδηγών Ι.Χ. και του λεωφορείου και ταυτόχρονα να επιβάλλει κυρώσεις στον υπαίτιο του κυκλοφοριακού κομφούζιο, ήτοι το προβλεπόμενο πρόστιμο και την αφαίρεση των πινακίδων του οχήματος.