Αντιπροσωπεία του Πανθρακικού στο Κέντρο Στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS

Δείχνοντας έμπρακτα ότι βρίσκονται δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανθρακικού, μαζί με χορηγούς της ομάδας, επισκέφθηκαν την Τρίτη, ενόψει των Χριστουγέννων, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Πανθρακικός και με πρωτοβουλία δύο χορηγών της ομάδας μας, του κ. Νίκου Καραδημούλα, ιδιοκτήτη κρεοπωλείου, και του κ. Χρυσόστομου Κάρρου, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Οι Θράκες».

Από την πλευρά του Πανθρακικού προσφέρθηκε αθλητικό υλικό της ομάδας, ενώ οι δύο χορηγοί προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης, ενισχύοντας σημαντικά αυτές τις γιορτινές ημέρες το αξιέπαινο έργο του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, που βοηθά πάνω από 70 οικογένειες της πόλης μας.

Τον Πανθρακικό εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Μπερτράν Ρομπέρ, Κώστας Κάρδαρης, Ηλίας Πολίμος, Παναγιώτης Πετρούσης και Χαράλαμπος Ζυγκερίδης, ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Μπολοβίνης, ο γενικός αρχηγός Χάρης Μαυρομάτης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Χάρης Παρασκευόπουλος.

Μάλιστα, η αντιπροσωπεία του Πανθρακικού δεσμεύτηκε να φιλοξενήσει τις οικογένειες που βοηθά το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο ΔΑΚ Κομοτηνής σε κάποιον από τους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.