Ξεκινά η πασχαλινή δράση «Ένα παιδί περιμένει…εσένα για να κάνει Ανάσταση» από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος

νονοςΓια πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, διοργανώνει τη δράση «Ένα παιδί περιμένει…εσένα για να κάνει Ανάσταση», με σκοπό τη συγκέντρωση πασχαλινών δεμάτων για τις οικογένειες και τα παιδιά που στηρίζει.

Κατά την περίοδο από 13 Μαρτίου έως και 7 Απριλίου θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής πασχαλινά δέματα που θα περιέχουν μία λαμπάδα, ένα τσουρέκι, ένα σοκολατένιο αυγό και ένα ρούχο ή παιχνίδι. Αυτά θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και υποστηρίζονται συστηματικά από το Κέντρο.

Τα 4 τελευταία χρόνια έχουν συγκεντρωθεί περίπου 750 πασχαλινά πακέτα για παιδιά οικογενειών που στηρίζονται από το Κέντρο και κατοικούν στο Νομό Ροδόπης. Πέρυσι συγκεντρώθηκαν 190 πασχαλινά πακέτα, ενώ φέτος ο αριθμός αναμένεται να ανέλθει στα 170. Κάθε χρόνο η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ιδιαίτερα μεγάλα και συγκινητικά.

Τη δράση αυτή αγκαλιάζουν συνάνθρωποί μας και θεσμοί από την τοπική κοινωνία, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες σχετικά με το φύλο και την ηλικία των παιδιών στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επικοινωνείτε: κα Μουρατίδου Σουζάνα (Κοινωνική Λειτουργός), τηλ.: 2531082788, fax:2531082711, e-mail: soskomotini@sos-villages.gr.