Η θεατρική παράσταση «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ και ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ – ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ», με τη συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, θα βρίσκεται για μία, μοναδική παράσταση, στο  θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής, την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 9 μ.μ.

Κάτι παράξενο συμβαίνει στη Χώρα του Ποτέ.

Η Μάγισσα Κλο Κλο, μαζί με τον πειρατή Κάπταιν Χουκ και τον πιστό βοηθό του Μίστερ Σμι, αιχμαλωτίζει τις Πριγκίπισσες των παραμυθιών στο νησί του Δράκου!

Την ίδια στιγμή, ο Πήτερ Παν, με τη βοήθεια της Τίνκερμπελ και των Νεράιδων, καταστρώνουν το σχέδιο διάσωσης και κατευθύνονται προς το πειρατικό πλοίο!

Θα καταφέρουν άραγε ο Πήτερ Παν, η Τίνκερμπελ και οι Νεράιδες να τις ελευθερώσουν;

Θα μπορέσουν η Σταχτοπούτα, η Πεντάμορφη, η Πριγκίπισσα του Χιονιού, η  Μικρή Γοργόνα, η Τάιγκερ Λίλλυ, η Γιασεμή και η Εσμεράλντα, να γυρίσουν στα Παραμύθια και να ξαναφέρουν τη χαρά στα  χείλη των παιδιών;

Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών συναντά τις Πριγκίπισσες των Παραμυθιών σε μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, με πολύ χορό, περιπέτεια και χιούμορ…

ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

Κείμενα: Πένυ Φυλακτάκη.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος.

Σκηνογραφία: Μαγδαληνή Σίγα.

Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης.

Μουσική: Αντώνης Ανέστης.

Φωτισμοί: Ανέστης Άγκος.

Παίζουν: Θοδωρής Γεωργίτσης, Χρήστος Κατίδης, Κώστας Καφαντάρης, Μαρία Σπαθοπούλου.

Παίζουν και χορεύουν: Άννα Αϊδηνίδου, Ελευθερία Κάτανα, Μαρία Κλιγκοπούλου, Εύη Κουρσαράκου, Ξένια Παπαδοπούλου, Φανή Σιώτη, Λίτσα Τζούρου.

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Παιδικό, ανέργων, φοιτητικά: 8 €

Πληροφορίες, στο 6987089778, κατά τις ώρες 9:30 – 14:00 και 17:30 -22:00