Η παιδική παράσταση του χειμώνα: Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ του Frank Baum σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Πουλή, παρουσιάζεται από τον θίασο του Μικρού Θέατρου Λάρισας στο ίδρυμα Παπανικολάου Κομοτηνής.

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας, έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον Λύκο και τα 7 Κατσικάκια σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, και παρουσιάζει για 9ο συνεχή χειμώνα στην πόλη μας και σε πραγματική θεατρική απόδοση, το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν, Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ.

Ο Μάγος του ΟΖ του Φρανκ Μπάουν, ένα αριστούργημα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας, γίνεται θέατρο από το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. Ένα μουσικό παραμύθι με διαλόγους γεμάτους χιούμορ, με υπέροχη  μουσική και τραγούδια, με  πολύ χορό, και με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια. Ένα θεατρικό έργο που έχει σκοπό να διασκεδάσει αλλά και να διδάξει στα παιδιά, όπως άλλωστε κάθε παιδική παραγωγή που έχει την υπογραφή και την ποιότητα του ΜΙΚΡΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Λίγα λόγια για το έργο

47.8x67.6poster OZ KOMOTHNHΤο έργο είναι ένας ύμνος στη φιλία, στην αυταπάρνηση, στην αγάπη για το σπίτι και την οικογένεια.Είναι οι περιπέτειες της μικρής Ντόροθι από την Αμερική. Ένας κυκλώνας παίρνει το σπίτι της και το μεταφέρει μίλια μακριά σε μια φανταστική πολιτεία. Εκεί θα συναντήσει ένα άμυαλο σκιάχτρο, ένα δειλό λιοντάρι και έναν τενεκεδένιο. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν για τη Χρυσαφένια Πολιτεία με σκοπό να συναντήσουν τον ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΟΖ! Οι τέσσερις φίλοι θα περάσουν από πολλές δυσκολίες. Μέσα απ’ αυτές θα γνωρίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό και θα δοκιμάσουν την φιλία τους.
  • Θα δοθούν δύο παραστάσεις, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 17:15 και στις 19:15.
  • Τιμές εισιτηρίων: Ταμείο 10 € / Προπώληση 8 € (Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο, 2531084040 και viva.gr).
  • Πληροφορίες: 6974797109
  • Διάρκεια: 81 λεπτά (με διάλειμμα 10 λεπτών).

  • Κρατήσεις – Πληροφορίες: 6974797109

  • Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΛΛΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΓΕΛΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΜΠΑΡΗΣ, ΘΑΝΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

Σκηνογραφία: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Κοστούμια: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ

Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ

Μουσική Επιμέλεια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ

Κίνηση-χορογραφίες: ΔΑΦΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ