Μια μεγάλη γιορτή σε ένα πάρκο με φυσική ομορφιά, μέρες ανοιξιάτικες, ηλιόλουστες και δροσερές, με μουσικές που ξεσηκώνουν, με παραστάσεις που αποθεώνονται, με την τεχνολογία να συναντά την τέχνη, με την έμπνευση και τη δημιουργία σε πρώτο πλάνο!

Θα είναι Φεστιβάλ; Θα είναι Γιορτές Νέων; Πόση διάρκεια θα έχει; Ποιος θα είναι ο στόχος; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα μπορούν να δοθούν απαντήσεις μόνο από τους διοργανωτές. Και οι διοργανωτές θα είναι η νεολαία της Κομοτηνής, μαθητές, φοιτητές,  κοινότητες και φορείς, ΜΚΟ και άτυπες ομάδες, θα συνεργαστούν και θα αλληλεπιδράσουν!

Η πρωτοβουλία έχει την έμπρακτη στήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Παιδείας-Αθλητισμού και του Δήμου Κομοτηνής ενόψει των “Ελευθερίων 2017”, και προς τούτο απευθύνεται μέσω του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πληροφόρησης – Europe Direct Κομοτηνής, ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους για κατάθεση προτάσεων και ιδεών, την 1η Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ. στο Πολυλειτουργικό Κέντρο (παραπλεύρως ξενοδοχείου Ανατόλια).

Το κάλεσμα στρέφεται στις επιθυμίες των νέων και στην ανάγκη να τους δοθεί η δυνατότητα να εκφράσουν τις ιδέες τους με στόχο να δημιουργήσουν την δική τους γιορτή. «Οι νέοι να αποτελέσουν το δημιουργικό δυναμικό που θα δώσει στην πόλη ζωντάνια και παλμό! Γιατί η  Κομοτηνή έχει αποδείξει ότι κάτι ομαδικό, ευφάνταστο και πρωτοποριακό, στηρίζεται συλλογικά από την τοπική κοινωνία!», τονίζεται στο σχετικό κάλεσμα.

Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 2531082051 και στο email: komoyouth@gmail.com