Άνοιγμα την Κυριακή 6/11 προτείνει στα μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος

Σύμφωνα με τις τροποποιήσεις του Νόμου 4177/2013, πλησιάζει η εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων. Στο πλαίσιο αυτό, η ενδιάμεση «φθινοπωρινή» εκπτωτική περίοδος ξεκινάει την ερχόμενη Τρίτη, 1 Νοεμβρίου, και λήγει την Πέμπτη 10 του ίδιου μήνα.

βρείτε μας και στο facebook

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη της εκπτωτικής περιόδου, ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής επισημαίνει στα καταστήματα-μέλη του ότι «οι δέκα ημέρες των εκπτώσεων μετράνε ημερολογιακά και όχι βάσει εργάσιμων ημερών. Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της υποχρεωτικής αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης».

Παράλληλα, με τα ως άνω, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ιδίου νόμου 4177/2013, τα καταστήματα κάθε είδους και σε όλες τις περιοχές της χώρας μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, πρώτη Κυριακή της συγκεκριμένης ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου. Για την Κυριακή αυτή, ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής προτείνει τα καταστήματα της πόλης να παραμείνουν ανοικτά, με ωράριο λειτουργίας 11.00-15.00.